Y-zwemmers na trainingskamp klaar voor laatste gedeelte van het seizoen

Met nog maar net het plaatsingsbewijs naar de Eerste Divisie van de KNZB Nationale Zwemcompetitie op zak, gingen de wedstrijdzwemmers uit de A-selectie van Het Y meteen door op trainingskamp om zich alvast voor te bereiden op het laatste gedeelte van het zwemseizoen.

Kamp Puyenbroeck
Met tien man sterk ging de ploeg van trainer Ben naar de Belgische bossen, naar Kamp Puyenbroeck nabij Gent. Zeven dagen lang werd er 2x twee uur per dag keihard getraind in het 50 meterbad van Wachtebeke. Niets werd aan het toeval overgelaten, alle spieren werden getraind om binnenkort bij de start van Master Kampioenschappen, Regio Kampioenschappen en het Open Water seizoen goed voorbereid en goed beslagen ten ijs te komen.

Rolluiken
Naast landtraining en welverdiende rustmomenten genoot het team natuurlijk ook gezellig met elkaar van gezonde maaltijden en was er tijd voor ontspanning: een potje voetbal, online escape room en een spelletje kaarten. Echter, door de flinke inspanning gingen de Belgische rolluiken vaak al vroeg naar beneden…