CONTACT

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen dan kan je contact opnemen met de secretaris. Mocht je een keer, gratis en vrijblijvend willen meetrainen kan je het best contact opnemen met de voorzitter van de zwemcommissie of waterpolocommissie, zij kunnen aangeven in welke groep of team je het best past en aangeven wanneer je een keer kan komen meetrainen.

Algemeen secretariaat

Het postadres van het algemeen secretariaat is Sportfondsenbad Oost, Land van Cocagneplein 44, 1093 NB, Amsterdam, het e-mailadres is secretaris@het-y.nl

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen van adres of telefoonnummer kunnen gemaild worden naar: ledenservice@het-y.nl.

Thuisbad

Het thuisbad van Het Y is het Sportfondsenbad in Amsterdam-Oost. Dit zwembad is goed bereikbaar op de fiets, met het openbaar vervoer (tram 9 en bus 41 stoppen op 2 minuten loopafstand, halte Pretoriusstraat) en met de auto (er kan geparkeerd worden in de parkeergarage op 1 minuut loopafstand van het zwembad, Q-park Oostpoort, hier zijn echter wel parkeerkosten aan verbonden, ook op zondag.

Noorderparkbad

Veel van onze trainingen vinden plaats in het Noorderparkbad. Dit zwembad is gelegen aan de rand van het Noorderpark, in Amsterdam-Noord. Dit in april 2015 geopende zwembad is goed bereikbaar op de fiets, met het openbaar vervoer (onder meer bus: 34, halte Sneeuwbalweg) en er is voldoende parkeergelegenheid bij het zwembad (helaas wel tegen betaling). Het zwembad omvat zowel een overdekt deel als een buitengebied met zwembassins. Het Y maakt gebruik van de aparte verenigingeningang aan de kant van de Wingerdweg.