VrYwilliger worden?

Om alle activiteiten te kunnen blijven doen zoals we dat altijd gedaan hebben, hebben we – zeker bij wedstrijdzwemmen – dringend meer vrYwilligers nodig. We hopen dan ook zeer dat je even de tijd neemt om het Formulier VrYwilligers het Y in te vullen (of kopieer deze link in de webbrowser: https://forms.gle/D3HPMuRT3LitmehH7).

Zwemvereniging Het Y draait volledig op basis van vrijwilligers. Zowel de trainers die 5 keer per week aan de badrand staan, als de ouder die tijdens een wedstrijd rondloopt met koffie, doen deze activiteiten volledig vrijwillig. Met name de afgelopen 2,5 jaar lijkt de bereidheid onder ouders om kleine of grote steentjes bij te dragen minder te zijn geworden.

Helaas wordt het voor komend seizoen daardoor lastiger/onmogelijk om leuke activiteiten zoals clubkampioenschappen, trainingskamp, Neheim en andere activiteiten voor jou en/of je kind te organiseren. We zouden het daarom jouw hulp bij één of meerdere activiteiten erg op prijs stellen. Dat kan zijn voor een cursus tijdwaarneming bij de zwemwedstrijd waaraan je kind deelneemt, het openhouden van de deur aan het begin van de training of hand- en spandiensten verlenen bij een wedstrijd. Alle hulp is welkom!