Massa is kassa: Het Y 10 keer in de prijzen bij open water wedstrijd in Hoek

Het eerste weekend van juli was weer een ouderwets zwemweekend. Met op zaterdag 1 juli 2023 de Braakmanrace in het Zeeuws-Vlaamse Hoek. Een deel van de Y-open waterploeg was op vrijdagavond al afgereisd naar het zuiden om op zaterdagochtend fris en fruitig aan de start te verschijnen bij race in de Braakmankreek.

Na een regenachtige nacht, mocht Eva als eerste van start op de 1000 meter schoolslag, gevolgd door Hessel, Doede, Nina, Sara en Sarah op de 2000 vrije slag. En niet zonder succes, want Hessel, Doede, Sara en Sarah behaalden een beker!

In de middag waren er nog meer kansen, want de gehele equipe deed mee aan de 1000 meter vrije slag. Weer en wind (en miezer regen) werd getrotseerd en niet zonder resultaat. Hessel, Doede, Sara, Sarah en ook Evelien en Eva wisten ditmaal een beker te bemachtigen. Massa is dus echt kassa, want in totaal wist Het Y maar liefst 10 bekers te bemachtigen!

Zondag 2 juli staat er weer een open water wedstrijd op het programma. Dan reist de groep door naar Sluis voor de volgende zwemwedstrijd.

1 juli 2023 Open Water Wedstrijd Braakmanrace - Hoek