Clubkampioenschappen 2022 komen eraan!

NZC 02102022 Ben je lekker aan het trainen en wil je wel eens een zwemwedstrijd zwemmen? Doe dan mee aan de clubkampioenschappen van Het Y! De zwemwedstrijden zijn op zaterdagochtend 26 november en zondagmiddag 27 november 2022 in het Noorderparkbad. Of je nu waterpolo doet of diplomazwemmen, iedereen die lid is van Zwemvereniging Het Y en een A-diploma heeft mag meedoen. Ook publiek is van harte welkom om de zwemmers te komen aanmoedigen!

Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zwem je bepaalde afstanden in verschillende zwemslagen. Op alle afstanden en voor alle leeftijden zijn mooie medailles te winnen. Opgeven kan tot woensdag 16 november. Inschrijven is alleen mogelijk door het invullen van het inschrijfformulier waarover alle leden een mail hebben ontvangen. Na inschrijven ben je betalingsplichtig. De kosten bedragen € 3,50 per dag. Graag zelf het bedrag overmaken vóór 23 november 2022, zie de mail voor het rekeningnummer.

De wedstrijden worden gehouden in het Noorderparkbad in Amsterdam Noord, Sneeuwbalweg 5. Op zaterdag begint het inzwemmen om 08:00 uur en start de wedstrijd om 08:15 uur, op zondag begint het inzwemmen om 14:45 uur en de wedstrijd om 15:15 uur. Op beide dagen is er elektronische tijdwaarneming aanwezig.

Wellicht ten overvloede; in het weekend van de clubkampioenschappen wordt er géén zwemtraining gegeven. Wil je weten wie de clubkampioenen van 2021 zijn? Lees dan dit verslag.