Zwemmers Het Y vieren promotiefeest

De wedstrijdzwemmers van Het Y hebben zaterdagavond 24 juni heel veel nieuwe PR’s genoteerd. Niet bij een zwemwedstrijd deze keer, maar de ruim veertig zwemmers van Het Y die het afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan de KNZB Zwemcompetitie gingen – onder tropische omstandigheden – gezellig met elkaar bowlen om te vieren dat Het Y is gepromoveerd naar de Eerste Divisie. Sommige zwemmers bleken over onontdekte talenten te beschikken, voor anderen is het duidelijk dat ze beter kunnen zwemmen dan bowlen.

Voor één keer werden de zwemvliezen omgewisseld voor bowlingschoenen en vlogen de ‘spares’ en ‘strikes’ om je oren. Soms belandde de bal in de goot maar de sfeer was goed en daar ging het om. Na de onderlinge bowling-competitie aten de zwemmers en trainers met elkaar een hamburger en werd het tijd voor de voorbereiding op de ‘Einde-Seizoen-limietwedstrijd’, die vandaag wordt gezwommen.

 

   

Wil je meer weten over de promotie naar de Eerste Divisie in de KNZB Zwemcompetitie, lees dan dit eerdere bericht op onze website: Zwemmers Het Y promoveren naar Eerste Divisie!!