Een geslaagde Y-dag vol sport en plezier!

Op 17 juni was het zo ver; de Y-dag. Een dag die speciaal wordt georganiseerd om alle Y-leden samen te brengen en het einde van een succesvol seizoen te vieren. Leden van alle leeftijden waren aanwezig en genoten van een dag vol sport, spel en gezelligheid. Het was een waar succes, mede dankzij de inzet en betrokkenheid van alle deelnemers en ouders.
In Sportpark Voorland werden de jeugdleden op het warme zand uitgedaagd op een fictief onbewoond eiland. Zelf vuur maken, puzzelen, insecten eten en samen constructies bouwen die essentieel zijn om te kunnen overleven. Alle teams hebben hun uiterste best gedaan om samen de uitdagingen te overwinnen. Team Groen mocht met de titel naar huis, nadat zij met doorzettingsvermogen en teamwork het meeste water veilig wisten te verplaatsen! Gefeliciteerd, Team Groen!
Aan de andere kant van het veld werd in de brandende zon gestreden om de titel van beste beachvolleYbal team. De jonkies uit team 3 hebben de andere teams laten zien hoe het moet… Met vastberadenheid en vaardigheid wisten ze de overwinning te behalen. Geweldig gedaan! Volgend jaar een revanche?
Na afloop van de activiteiten was het tijd voor pizza’s in de Y-kelder en een drankje, dankzij de inzet van Frank als barman. Ook werd er een kijkje genomen in de archiefkast naar de omvangrijke historie van onze club.
We willen graag alle ouders en vrijwilligers bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van de Y-dag. Jullie hulp en ondersteuning hebben ervoor gezorgd dat deze dag soepel verliep en dat de kinderen volop plezier konden beleven. Jullie betrokkenheid en inzet worden enorm gewaardeerd!